Vertrouw op ons voor het plaatsen van sanitair

Het doordacht plaatsen van uw sanitair regio Ieper of het vervangen van verouderde sanitaire toepassingen, daarvoor kan u op ons rekenen. Desmedt – Jacob bvba beschikt over de kennis en de ervaring om al uw vragen of problemen met het sanitair op te lossen.

Alles voor uw badkamer

Wij voorzien uw badkamer van alle sanitair. Dit gaat van leidingen aanbrengen tot het aansluiten van uw toiletten en badkamermeubels. U zal eveneens genieten van uw douche of bad dat wij voor u installeren. Voor douches bieden wij u de meest diverse mogelijkheden met inloopdouches of douchecellen in alle maten.

Wanneer uw badkamer aan een totale vernieuwing toe is, maken wij op aangeven van uw wensen een volledig plan op. Met dit ontwerp renoveren wij uw sanitaire toestellen, vloeren, muren, plafonds en verwarming. Hiertoe behoren ook alle tegelwerken die nodig zijn in uw stijlvolle nieuwe badkamer.

Uiteenlopende toepassingen

Uiteraard leggen wij ook nieuwe leidingen voor uw keuken en naar andere kamers in huis waar u stromend water nodig heeft. Met de installatie van waterverzachters en waterpompen hebben wij nog meer opties voor u in de aanbiedingen.

Contacteer Desmedt – Jacob bvba uit Ieper zeker wanneer u problemen hebt met waterleidingen of met lekkende kranen. Onze hersteldienst komt graag langs voor een vlotte reparatie.

Twijfel niet wanneer uw sanitair aangepakt moet worden maar maak een afspraak met ons voor een kwaliteitsvolle service.

DESMEDT-JACOB bvba

Dikkebusstraat 134
8958 Loker
Tel.: 0497 34 53 96 (na 18u)
BTW BE0840 249 137
Back to Top