Plaatsing van centrale verwarming tot warmtepompen

Wij laten u nooit in de kou staan met onze flexibele service en kwaliteitsvolle loodgieterij. Om steeds te genieten van een aangename warmte in uw woning kiest u gerust voor Desmedt – Jacob bvba als het om uw verwarmingsinstallatie gaat.

Net als bij het sanitair zijn wij uw geschikte aannnemer voor de volledig plaatsing van uw verwarming regio Ieper. Dit gaat van het leggen van de leidingen tot het aansluiten van de verwarmingsketel. Dit geldt zowel voor nieuwbouw- als voor renovatieprojecten.

Diverse systemen

Om alle opties voor u open te houden en om u zoveel mogelijk keuze te laten bij uw budget bieden wij u verschillende systemen van verwarming aan. Bespreek met ons uw bedenkingen en uw eisen voor de verwarming en wij geven u graag alle advies om de juiste toepassing te kiezen.

Dankzij onze technische kennis installeren wij onder andere:

  • centrale verwarming op gas
  • centrale verwarming op mazout
  • zonneboilers
  • warmtepompen
  • vloerverwarming

Als er radiatoren aan te pas komen, plaatsen wij exemplaren die perfect bij uw interieur passen. Bij Desmedt – Jacob bvba in Ieper vindt u radiatoren in allerlei maten en kleuren. 

Laat uw verwarming het afweten? Bel ons dan meteen voor een gerichte herstelling. Als het kan, maken wij er de regel van om de dag zelf nog langs te komen voor een reparatie of het onderhoud van uw verwarmingsketel.

Contacteer ons voor de juiste verwarming in uw woning.

DESMEDT-JACOB bvba

Dikkebusstraat 134
8958 Loker
Tel.: 0497 34 53 96 (na 18u)
BTW BE0840 249 137
Back to Top